Te koop

Vertelstenen

Vertelstenen zijn door mij persoonlijk met veel liefde en geduld gekozen en beschilderde stenen waarmee bijvoorbeeld verhalen verteld, liedjes gezongen of gevoelens en emoties geuit kunnen worden. Ook zijn ze stuk voor stuk geschikt als krachtsteen.
De stenen kunnen zowel individueel als in een groep gebruikt worden, door volwassenen en kinderen. 

Voor mij is het belangrijk dat de stenen sfeervol zijn en een prettige energie uitademen. Daarom bouw ik de afbeeldingen in meerdere kleurrijke lagen op en werk ik met hele dunne penselen.
De stenen worden afgelakt, zodat ze krasbestendig zijn en eventueel buiten neergelegd kunnen worden. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor in de tuin, bij een gedenkplaats of om in je broekzak bij je te dragen.    

De stenen worden geleverd met een katoenen bewaarzakje. Met veel zorg maak ik ze gereed voor verzending, zodat ze voor mij een cadeautje zijn om te versturen en hopelijk een groot cadeau zijn om te ontvangen.

Kijk voor het huidige aanbod op deze pagina.
Soms werk ik ook in opdracht. Heb je een wens of idee, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Wil je weten hoe ik de stenen beschilder en met welk materiaal, kijk dan hier.

Tekeningen

Pastelkrijt vind ik een heerlijk materiaal om mee te werken. Eens in de zoveel tijd ga ik ermee aan de slag en maak ik enkele tekenigen.
Kijk voor het huidige aanbod op deze pagina.

Daarnaast werk ik ook graag met balpen, potlood en stift, al gebruik ik deze materialen met name om te schetsen of om iets voor de kinderen te maken.

Tekeningen maak ik vrijwel nooit in opdracht, omdat ik heb gemerkt dat het resultaat zelden naar wens is. Uiteraard mag je wel altijd vrijblijvend contact met me opnemen, mocht je toch een wens of idee hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s