Over de kinderkunstwerkjeskunstenaars

fotoIk ben

Anke (38), getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Voor mij zijn aandacht voor mensen, voor de natuur, voor dat wat ik wil maken en de plek waar ik ben heel belangrijk. Ik neem daar dan ook het liefst alle tijd voor. Mijn hoogsensitiviteit helpt mij daar bij, maar zorgt er ook voor dat er een “prikkel-dieet” gevolgd wordt.
Ons huis is een plekje waar het thuiskomen is. Rust, betrokkenheid en een tikje chaotische, creatieve huiselijkheid komen hier samen.
Dit blog sluit hier bij aan, geeft een kijkje in onze “keuken”.  Kneuterig volgens de een, warm en recht uit het hart volgens de ander. In ieder geval is het 100% ik 🙂

En nou, vooruit, voor degenen die toch een beetje van cv-achtige lijstjes houden:
Ik ben dus getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen. Ik woon in Waalre (bij Eindhoven), bezit een master of arts diploma, heb hier en daar wat baantjes gehad, maar ben nu fulltime moeder en daarnaast werkzaam als natuurgeest-tekenaar, steenversierder, knutselmeiske en heelmeester-voor-heelmeesters. Ook ben ik lid van de ouderraad op school en ben ik zijdelings betrokken bij oudervereniging Pharos.
Ik hou van tuinieren, skiën, tekenen, schilderen, lezen, bakken en nog heel veel andere dingen. Kom maar een keer op de koffie als je meer wilt weten, dan neem ik alle tijd voor je 🙂

De kinderen zijn

intens, enthousiast, ondernemend, creatief, uitdagend, sensitief, bewust, onderzoekend, ontdekkend, grappig, inlevend, zorgzaam, temperamentvol en vaak buiten.
Ze zijn graag thuis met zijn drietjes, maar vinden het ook fijn om af te spreken met vriendjes en vriendinnetjes.
Samen komen ze iedere keer weer tot een verrassend leuk spel, vol creativiteit en fantasie. In hun eentje komen ze tot rust met audioboeken, muziek, klei, tekenspul, lego…
We hebben het hier over een jongen met de naam Thijs (mei 2011), een meisje met de naam Maartje (september 2012) en een jongen met de naam Joep (juni 2016).
Ze zijn kind in alle opzichten, dus “life is a rollercoaster” 🙂 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s