Over de kinderkunstwerkjeskunstenaars

fotoIk ben

Anke (39), getrouwd en moeder van 3 autonome kinderen.
Ik woon in de omgeving van Bergeijk, bezit een master of arts diploma, ben in dienst van mijn kinderen en beschouw mezelf als slow living expert. Met veel aandacht en liefde beschilder ik stenen, die ik vol dankbaarheid de wereld in laat gaan. 
Daarnaast ben ik zijdelings betrokken bij oudervereniging Pharos Eindhoven en ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van kinderen die niet helemaal in het onderwijssysteem passen. Inmiddels heb ik behoorlijk wat kennis in huis op het gebied van hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en hoe je als zodanig je weg vindt binnen hulpverlenersland (zowel als ouder, als als kind).
Ik hou onder andere van tuinieren, skiën, tekenen, schilderen, lezen en bakken (en die baksels met veel smaak opeten, natuurlijk 😉 ).

De kinderen zijn

intens, enthousiast, ondernemend, creatief, uitdagend, sensitief, bewust, onderzoekend, ontdekkend, grappig, inlevend, zorgzaam, temperamentvol, innemend en vaak buiten.
Ze zijn graag thuis met zijn drietjes, maar vinden het ook fijn om af te spreken met vriendjes en vriendinnetjes.
We hebben het hier over een jongen met de naam Thijs (mei 2011), een meisje met de naam Maartje (september 2012) en een jongen met de naam Joep (juni 2016).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s