Over de kinderkunstwerkjeskunstenaars

fotoIk ben

Anke (39), getrouwd met een natuurkundige (en laat dat nou net het vak zijn dat ik als eerste uit mijn pakket kieperde) en moeder van 3 autonome kinderen.
Ik woon in een klein dorpje in de buurt van Bergeijk, bezit een master of arts diploma, ben fulltime moeder en daarnaast werkzaam als natuurgeesttekenaar, steenversierder, knutselmeiske en slow living expert. Ook ben ik zijdelings betrokken bij oudervereniging Pharos Eindhoven en ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van kinderen die niet helemaal in het onderwijssysteem passen. Inmiddels heb ik behoorlijk wat kennis in huis op het gebied van hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en hoe je als zodanig je weg vindt binnen hulpverlenersland (zowel als ouder, als als kind).
Ik hou van tuinieren, skiën, tekenen, schilderen, lezen, bakken en nog heel veel andere dingen.
Ons huis is een plekje waar het thuiskomen is. Rust, betrokkenheid en een tikje chaotische, creatieve huiselijkheid komen hier samen. Een poetswonder ben ik helaas niet.
Kom maar een keer op de koffie als je meer wilt weten, dan neem ik alle tijd voor je 🙂 Ook ben je altijd welkom om mee te komen schilderen, knutselen en filosoferen. 

De kinderen zijn

intens, enthousiast, ondernemend, creatief, uitdagend, sensitief, bewust, onderzoekend, ontdekkend, grappig, inlevend, zorgzaam, temperamentvol, innemend en vaak buiten.
Ze zijn graag thuis met zijn drietjes, maar vinden het ook fijn om af te spreken met vriendjes en vriendinnetjes.
We hebben het hier over een jongen met de naam Thijs (mei 2011), een meisje met de naam Maartje (september 2012) en een jongen met de naam Joep (juni 2016).
Ze zijn kind in alle opzichten, dus “life is a rollercoaster” 🙂 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s