Rokje

Inmiddels zit ik alweer twee jaar op naailes. Eens in de twee weken op maandagavond ben ik van de partij. Meestal dan.
Een hele tijd wist ik niet zo goed wat ik moest maken en zat ik vooral te luisteren naar wat iedereen vertelde en genoot ik van een avondje voor mezelf. Tussendoor prutste ik wat aan een popje, of bladerde door wat tijdschriften.
Ik begon echter te merken dat ik daar wel weer klaar mee was. Dat ik iets wilde DOEN. Echt iets maken. Iets om te leren en om geconcentreerd mee bezig te zijn. Dat ik een nieuwe naaimachine heb (of ja, andere) draagt daar wel aan bij. Mijn vingers jeukten om het apparaat eens echt goed uit te proberen.
Dus vorige week heb ik een patroon van Compagnie M gekocht, een mooi stofje van zolder gehaald en ben ik aan de slag gegaan. Hieronder zie je het resultaat tot nu toe.
Ik moet zeggen: ik ben erg trots op mezelf en wist niet dat ik het in me had. De goede uitleg bij het patroon helpt, dat ik de naaimachine extreem langzaam kan laten naaien, helpt en dat ik tips kreeg tijdens naailes helpt. Maar toch… ik heb toch maar mooi heel netjes zitten werken. Met veel geduld en toewijding de paspelband gespeld en vastgezet en netjes tussendoor de naden gestreken. Schouderklopje voor mezelf 🙂
Nu moet de blinde rits er in. Aangezien ik dat nog maar 1 keer heb gedaan en dan ook nog eens bijna een jaar geleden, wacht ik toch maar tot de volgende naailes. Nog een weekje geduld…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s