Seizoenstafel

Doordat er vorige week druk geklust is in huis (kijk, we hebben plinten!! EN een witte muur!! het moet niet gekker worden…) lag de seizoenstafel behoorlijk overhoop. Geen punt (nou, een klein beetje dan), want hij was toch aan een update toe. We hebben al een beetje vorst gehad en het schijnt ook al ergens in Nederland gesneeuwd te hebben, dus tijd om dat ook uit te beelden.
De herfstspullen mochten natuurlijk gewoon blijven, ze zijn alleen een beetje opgeschoven. (En weer even afgestoft). Daarnaast heb ik eindelijk het prikbord – al in mei gekocht – in gebruik. De vorige tekening heeft middels een heel leuk ruiltraject een nieuwe eigenaar gevonden, dus nu een nieuwe tekening met de poëtische titel “de eerste sneeuw van het jaar”. Het is niet helemaal geworden zoals ik wilde, dus waarschijnlijk komt er snel weer een andere tekening (iemand interesse in deze? 😉 )
Ik heb bij manlief een bestelling geplaatst voor een soort kast in deze hoek van de kamer, zodat de ambiance nog wat toe kan nemen, maar voor nu is dit het resultaat :

seizoenstafel2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s