Pinterest

Zo af en toe log ik in op Pinterest om te kijken wat er weer allemaal voor mooie dingen zijn toegevoegd. Heel af en toe zoek ik zelfs concreet naar afbeeldingen of DIY.
Meestal vallen de gevonden dingen in de categorie “dit lukt me over 30 levens misschien ook wel” of in “als ik later groot ben, kan ik dit vast ook”. Mijn boards zitten dus vol afbeeldingen en ideetjes die ik waarschijnlijk nooit echt ga gebruiken. Maar ja, niet alles hoeft nuttig te zijn, toch? Het is gewoon leuk om mooie dingen te zien. Of grappige. Dat is eigenlijk al genoeg.
Maar heel soms kom ik iets tegen waar ik ook echt iets mee kan en doe. Heel soms voel ik me zodanig geïnspireerd dat ik meteen in actie kom. Zo kwam ik woensdagavond een afbeelding tegen van iets dat ik gewoon meteen na moest maken (op eigen wijze, want in exact kopiëren ben ik niet zo goed).
Nog steeds moet ik er om lachen en ook bij de kinderen viel het enorm in de smaak (die hebben al twee versies mee naar school, om aan hun vriendjes te laten zien).
Wat het is?

 

 

….

Taratataaaa


😀

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s