Lego

Waarschijnlijk zijn er maar weinig mensen niet bekend met lego en wat je er allemaal mee kunt. De duplo was lange tijd leuk, maar lego is het nu toch helemaal hier in huis.

Natuurlijk kon voor onze prinses de Frozen lego niet ontbreken (en broerlief vond het geweldig om het op te mogen bouwen, ook al was het dan voor meisjes).
Ook was het niet echt verrassend dat Thijs voor het politiebureau van lego city koos, toen hij iets uit mocht zoeken in de speelgoedwinkel.
Het resultaat na dagenlange bouwen in opperste concentratie: Anna en Elsa komen regelmatig in de gevangenis terecht en worden maar met moeite bevrijd met behulp van een stoere politie-/brandweer-/raketwagen of iets anders creatiefs.
Het is geweldig om te zien wat voor extra’s de auto’s allemaal krijgen (wie wil er nou niet een schotel op zijn dak, die ook nog eens water kan spuiten als er ergens brand is?) en wat de poppetjes allemaal kunnen (“kijk mama, dit hondje werkt bij de brandweer en hij is heel sterk en kan deze bal dragen om boeven mee te vangen, want de boeven kunnen die bal niet tillen en …”

We zijn het er unaniem over eens, dat – hoewel er hele leuke sets te koop zijn – de eigen creaties die er mee gebouwd worden toch de echte prijswinnaars zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s